Nagość istnienia

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper


Kartka
List
Słowa
Kończąca się nić
Urywane westchnienie
Brak jakichkolwiek motywacji

Nie ukrywaj uczucia
W kieszeni bez dna
Ostatni przewoźnik
Rozbierze cię do naga
I czystą
Zabierze do Nieba


Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 22 września 1999
anonim