niedowidzenia

Jacek JacoM Michalski

można kogoś znać

nie znając wcale

jak opadające liście

przez różne powietrza

z jednej tęsknoty zerwane

 

gdy los zetlał czas

pod jednym zapisem

jak wyrok na wyrok

przyszywający odciętą głowę

 

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 listopada 2014
anonim
  • Ata
    pierwsza super, a ta odcięta głowa trochę za szokująca jak na delikatność poprzednich wersów

    · Zgłoś · 9 lat temu