odłamki

Ata

wypatrujesz pomocy

 

w potłuczonym niebie

martwe ciała lewitują

żywe grzęzną w ziemi

 

czasem spadnie odłamek

przez złudny tunel

szepczesz życzenie

 

tym razem dotrze

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Ata
Ata
Wiersz · 26 listopada 2014
anonim
  • Ata
    dzięki :)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "tym razem dotrze" Pozdro :)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mi Lo
    dobrze jest

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Zastanawia, końcówka dopełnia całość

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ata
    dziękuję :)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    „poezja to mówiące malarstwo a malarstwo... milcząca poezja”

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ata
    to dobrze czy źle? ;)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...surrealistycznie i metafizycznie :-)

    · Zgłoś · 9 lat temu