obecny korytarz

slavic player

obecność

korytarza uczelni

nie do uśpienia

 

im dalej w głąb

tym bardziej klasztor

w którym modlitwy

 

i nie ma ich tu

ale są korytarz

żądny sławy

 

kwiat pająk

ryzykowny kant ławki

bo ten co nie śpi wie

slavic player
slavic player
Wiersz · 28 listopada 2014
anonim