SERCE NA DŁONI

Sylwia Aszendorf



PODAŁAM CI SERCE NA DŁONI
MIŁOŚCIĄ WYPEŁNIONE
DOJRZAŁE JAK OWOC JABŁONI
SOCZYSTE ZDROWE

PRZYJĄŁEŚ JE BEZ NAMYSŁU
ZE SMAKIEM SKOSZTOWAŁEŚ
BY SKONSUMOWAĆ W CAŁOŚCI
NIC NIE POZOSTAWIAJĄC

A JA SIĘ CHCIAŁAM PODZIELIĆ
DOJRZAŁYM OWOCEM JABŁONI
LECZ TY W NIEDOJRZAŁY SPOSÓB
PODCIĄŁEŚ JEJ KORZENIE

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 28 listopada 2014
anonim