ODEJDZ

Sylwia Aszendorf



ODEJDZ
ODEJDZ PROSZĘ
ZOSTAW MI TYLKO KALOSZE
BYM MOGŁA PO MOKREJ TRAWIE
ŚLADAMI TWYMI PODĄZAĆ

ODEJDZ
ODEJDZ PROSZĘ
ZOSTAW MI TYLKO KAPELUSZ SŁOMKOWY
BYM MOGŁA UCHRONIĆ SIĘ
OD SŁONECZNYCH WSPOMNIEŃ

ODEJDZ
ODEJDZ PROSZĘ
NAJLEPIEJ WIECZOROWĄ PORĄ
BYM W ŚNIE ODNALAZŁA
NASZĄ ZAGUBIONĄ DROGĘ

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 28 listopada 2014
anonim