Literatura

Rozumni (wiersz)

Niebanalna

Stanęliśmy do walki

Po zęby uzbrojeni 

W ostrza słów

I myśli wypalające

 

I wiedzieliśmy,

Że jeśli przegramy

Serca nasze zatryumfują

I ból odejdzie

 

Ale próbowaliśmy

Wygrać.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 30 listopada 2014, 19:57
...etam
przysłano: 30 listopada 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca