Rozumni

Niebanalna

Stanęliśmy do walki

Po zęby uzbrojeni 

W ostrza słów

I myśli wypalające

 

I wiedzieliśmy,

Że jeśli przegramy

Serca nasze zatryumfują

I ból odejdzie

 

Ale próbowaliśmy

Wygrać.

Oceń ten tekst
Niebanalna
Niebanalna
Wiersz · 30 listopada 2014
anonim