cezura

Jacek JacoM Michalski

za lub przed

a mur jak mór dzieli

każde pytanie

obarczone odpowiedzią

 

nie ważne

każdy krok kryję

niedokończoność

 

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 4 grudnia 2014
anonim