Zapuszkowani w coraz droższe puszki -
skumbrie w tomacie,
a nie na wierzbie gruszki,
na miękko twardogłowi,
rekiny w sosie przemysłowym,
nóżki w galarecie, długie,
móżdżek popieprzony...
Uwaga! reklama na godzinie drugiej!
Oto co konsumpcja nieuduchowiona
z konsumentami...
w nosie sobie dłubie.