Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ravaa
oczyszczenie dogłębne
oczyszczenie dogłębne
Ravaa
żel peeling maska
zupełnie naturalna
nałożyć na duszę
zmyć po trzech minutach
Lubię
Ravaa
Wiersz · 11 grudnia 2014
Mithril
...etam - taki wielokrotnie powielony metafizyczny egzystencjalizm na "marność nad marnościami"
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Anonimowy Użytkownik
Nie jest źle, tragicznie też nie jest. Utwór generalnie nie jest fatalny
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści