Wczesna wiara (1)

Ela Kwiecińska

Jest wczesna wiara

radosna jak pierwsza miłość

co nie wie jeszcze

ze może zaboleć

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 13 grudnia 2014
anonim
  • Mithril
    nic tu.........................z lyterufkom

    "ze może zaboleć"

    · Zgłoś · 9 lat temu