KOCHAM
CZASAMI EKSTREMALNIE
DZIKO NAMIĘTNIE
GUBIĄC SIĘ W ZNACZENIU
SŁOWA KOCHAM
PRAGNĘ
CZULE I BEZWZGLĘDNIE
ODDAĆ SIĘ
BEZ GRANIC CIELESNEJ ROZKOSZY
POD BATUTĄ TWOICH RĄK
ŻYJĘ
NARODZONA Z MIŁOŚCI
I W NIEJ WIDZĘ SENS
MOJEJ EGZYSTENCJI
KOCHAM