Postanowienie

Potisz

noworoczne telefony
zaufania zawieszone
podobnie inne

 

noc jak co noc
efekt odstawienia
słuchawki
nad domowym parapetem

 

rutynowo liczę do dziesięciu
wspomagam wyobrażeniem
toastów i sztucznych ogni
wznoszonych za mnie

Potisz
Potisz
Wiersz · 15 grudnia 2014
anonim