CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ

Sylwia Aszendorf

 

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ
OPRÓCZ MIŁOŚCI MOJEJ
CZASAMI MYŚLĘ 
NIESPEŁNIONEJ

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ
OD UŚMIECHU CO RANO
I CIEPŁYCH TKLIWYCH RĄK
CO PIESZCZĄ TWOJE CIAŁO

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ
OPRÓCZ SIEBIE
TAKĄ MNIE POKOCHAŁEŚ
I NIE ŻĄDAJ WIELE

CÓŻ WIĘCEJ MOŻESZ MI DAĆ
OPRÓCZ SIEBIE
TAKIEGO CIĘ POKOCHAŁAM
MYŚLĘ ŻE NIE ZWARIOWAŁAM

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 19 grudnia 2014
anonim