Literatura

Wyjątkowość wyjątków (wiersz)

abojawiem

Wyjątkowość wyjątków
jest chyba w tym, że
chociaż są tylko wyjątkami,
a może właśnie dlatego,
że są tylko wyjątkami,
oferują złamanie hierarchii
i układów. Bo oferują,
o ironio, tyle wyjątkowy,
co przecież powszechny
dostęp do wszystkiego.


przysłano: 20 grudnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca