nigdy nie mówiłem
że ze mną jest dobrze
ale ktoś nie musi mi
przypominać jak jest
bo dobrze wiem jak jest
i czym to się kończy
że najczęściej niczym
a jakby mogło być -
nie może bez zaufania
ani do kogoś ani do
siebie czyli obejdzie się
bez popychania i bez
nagabywania - to co
że w dobrej wierze