Literatura

Stało się (cz. 1) (wiersz)

abojawiem

Stało się coś.
Straciliśmy siebie
dla siebie, ale
przecież straciliśmy
także wątpliwe,
jeżeli w ogóle jakieś 
do siebie zaufanie.

 

Skończyło się coś.
Lepiej wcześniej
niż później, jeżeli tej
pigułki nie zdołaliśmy
przełknąć i nie
możemy przeboleć.


przysłano: 21 grudnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca