Są sytuacje, kiedy
rad, a co dopiero dobrych,
lepiej nie udzielać,
ewentualnie zachować je
dla siebie. Ale jak
zachować coś dla siebie
na przekleństwo,
żeby siebie przekląć
przez siebie.
Na przekleństwo
abojawiem
abojawiem
Wiersz
·
21 grudnia 2014