Na przekleństwo

abojawiem

Są sytuacje, kiedy
rad, a co dopiero dobrych,
lepiej nie udzielać,
ewentualnie zachować je 
dla siebie. Ale jak
zachować coś dla siebie
na przekleństwo,
żeby siebie przekląć 
przez siebie.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 21 grudnia 2014