są zdrowi
bogaci i piękni
na co ci więc
akurat moją
osobą sobie
głowę zaprzątać
kiedy najlepiej
zwłaszcza wręcz
z nimi mieć
swoje szczęście
a nie ze mną
moje nieszczęście
chociaż co serce
to nie głowa
a mało to dużo
daleko to blisko
powoli to szybko
czarne to białe
innymi słowy
tak to wygląda
kiedy się kocha -
nie ma problemu
nie ma tego złego
co by nie na dobre