pył

Jacek JacoM Michalski

z imion boga

wieża babel

dzielimy nieskończoność

jak płatek śniegu słońce

 

we własnym imieniu

wyrzec się  nazywania

tyle tylko

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 21 grudnia 2014
anonim