Opisy bywają nudne

Potisz

nigdy nie odczuwałeś tego co ja

 

szykowałeś się do snu pozostawiając
mnie z lękami

 

zaczynałam liczyć pocałunki zadawane tobie

 

już nie czuję strachu

zawsze bokiem
przechodziły nam pożegnania

Potisz
Potisz
Wiersz · 21 grudnia 2014
anonim