Niespełniona ochota

marcinhaba

Nie przespałem się z Józefem, bo jestem facetem
Nie przespałem się z Bożeną, bo nie stać mnie na Bożenę.
Z córką sąsiadki również się nie przespałem
Nie jestem aż taki spragniony by łamać prawo
Z samą sąsiadką się nie przespałem
W końcu mąż z nią sypia
Została jeszcze Magda ale ona się wstydzi tak od razu
Ja nie mam tyle czasu
Za to Anna lubi szybko ale za to tylko z kobietami
Z Mariolą też nie, boli ją ząb
Zastanawiam się dlaczego nie głowa
Przecież kobietę powinna wtedy boleć głowa
Helena też się nie przyda, rozdaje syfilisa
Znów będę musiał przespać się sam z sobą
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 13 głosów
marcinhaba
marcinhaba
Wiersz · 17 października 2001
anonim