KORPO

Witold Szwedkowski

 

...sracje

pierdacje

aspiracje

imitacje...
 

(16.12.14)

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 23 grudnia 2014
anonim
Usunięto 2 komentarze