Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Witold Szwedkowski
KORPO
KORPO
Witold Szwedkowski
...sracje
pierdacje
aspiracje
imitacje...
(16.12.14)
Lubię
Witold Szwedkowski
Wiersz · 23 grudnia 2014
Mi Lo
jeeeeetam
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Grzesiek z nick-ąd
jakby to... no racja... tylko którędy stąd do poezji?
aaaa i brakuje tu w nagłówku: fruuustracje
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Usunięto
2
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści
aaaa i brakuje tu w nagłówku: fruuustracje