Rocznik profesorem od walki z samym sobą
wyszukiwarka stron ma węch psa myśliwskiego
zgnilizna postów niczym kolejny tom Martina
atest klawiatury made in china.
Dobre rady to kupuje tylko po przecenie
czasy ekspertów poustawianych
w dybach codzienności
jak siedzą to zaczytaniem
zbliżeniowym zapisaniem.
Przelał żale korkami brzuchatemi
w skupiskach chudoty
nie boja się nosić tych samych ubrań
maja dziury w kieszeniach ambicji
pozaszywane zaskórniaki i kredyty
banki Forsycji.