Łaska

Potisz

w odpowiednim wieku by rozumiało
refleksje pod wezwaniem
bogobojnych księży

 

czy to dziecko będzie kiedyś normalnie
uczestniczyć we mszy
zależy od rozgrzeszenia

 

powinno żałować
na głos powtarzać każdą podyktowaną
o sobie modlitwę

 

żadna nie obiecuje zdrowia

Potisz
Potisz
Wiersz · 27 grudnia 2014
anonim