Ocalenie

renata nadarzewska

zapatrzona w miłość ,otulona szalem cierpień ,pójdę o krok dalej

szukając słonecznego poranka nad ranem

ciepłego powiewu wiatru w zimie

kręte drogi  krzyżują myśli moje ,pozostawiając ukryte ślady

pragnę odwagi i w zwycięskim uścisku pójść  ....o krok dalej.

Oceń ten tekst
renata nadarzewska
renata nadarzewska
Wiersz · 27 grudnia 2014
anonim
  • Mi Lo
    treść: na bakier z logiką
    forma: zapis z interpunkcją
    wielokropek nie oznacza niczego /może jedynie bezsilność autora? / szczególnego.
    reasumując:
    zrzuć szal cierpień, oddaj się lekturze poezji i nie wstydź się korzystać z doświadczeń autorów, których cenisz
    tzn. szanuj słowa, doceniaj melodię wersów i pamiętaj, co chciałaś przekazać.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    przed interpunkcją nie stawia się spacji, jak już, to po

    "(...) poranka nad ranem"............................kuriozum

    proponuję poczytać duuuuuuuuużo poezji współczesnej, a i od klasycznej
    nie stronić na Wywrocie proponuję zajrzeć do Kamila

    http://www.wywrota.pl/ludzie/cytrynowypi...

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • renata nadarzewska
    Witam serdecznie to jest mój pierwszy wiersz ,,,a więc proszę szczerze mnie ocenić.

    · Zgłoś · 9 lat temu