zapatrzona w miłość ,otulona szalem cierpień ,pójdę o krok dalej
szukając słonecznego poranka nad ranem
ciepłego powiewu wiatru w zimie
kręte drogi krzyżują myśli moje ,pozostawiając ukryte ślady
pragnę odwagi i w zwycięskim uścisku pójść ....o krok dalej.
"(...) poranka nad ranem"............................kuriozum
proponuję poczytać duuuuuuuuużo poezji współczesnej, a i od klasycznej
nie stronić na Wywrocie proponuję zajrzeć do Kamila
http://www.wywrota.pl/ludzie/cytrynowypi...
forma: zapis z interpunkcją
wielokropek nie oznacza niczego /może jedynie bezsilność autora? / szczególnego.
reasumując:
zrzuć szal cierpień, oddaj się lekturze poezji i nie wstydź się korzystać z doświadczeń autorów, których cenisz
tzn. szanuj słowa, doceniaj melodię wersów i pamiętaj, co chciałaś przekazać.