TANKA

Sylwia Aszendorf

SREBRZYSTE PŁATKI
BIAŁĄ PUCHOWĄ KOŁDRĄ
OKRYŁY ZIEMIĘ

PIERWSZA GWIAZDKA NA NIEBIE
ZWIASTUNEM WIELKIEJ CHWAŁY

 

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 30 grudnia 2014
anonim