KOCHAJMY SIĘ LUDZIE

Sylwia Aszendorf

 

KOCHAJMY SIĘ LUDZIE
BO W MIŁOŚCI 
NIE W OBŁUDZIE
JEST UKRYTY ŻYCIA SENS

Z MIŁOŚCI STWORZENI
WYPŁYWAMY W ŻYCIA REJS
I TYLKO OD NAS ZALEŻY
KIERUNEK PORTU

PRZYMIERZE

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 31 grudnia 2014
anonim