Jej nie ma

Sylvek Ed Derech

 

 

Szukam

ale jej nie ma

ustami dotykam

płonną i nagną na rubieżach grząskich

świątyni splotów

na jawie zawijam w całun

we śnie rozdzieram na strzępy

gdy płonie łono

muskane

 

Sylwek Ed Derech

Oceń ten tekst
Sylvek Ed Derech
Sylvek Ed Derech
Wiersz · 1 stycznia 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Erotyk sadystyczno-masochistyczny ?

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylvek Ed Derech
    Dziękuję.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...pisanie wzorem renesansowego kurzu zdaje się dzisiaj psu na buty

    "płonną i nagną"..........................?

    · Zgłoś · 9 lat temu