MIŁOŚCIĄ OTOCZONY

Sylwia Aszendorf

 

 

WKRACZAMY W NOWY ROK
OSTROŻNI PRZED NIEZNANYM
PROJEKTÓW CAŁY WOREK
NIEKTÓRZY Z RANAMI

TEN STARY NIECH WSPOMNIENIEM
JUŻ TYLKO POZOSTANIE
BO TYLKO TO CO NOWE
ZALECZY STARE RANY

NIECH UŚMIECH NA TWEJ TWARZY
CODZIENNIE GOŚCIĆ BĘDZIE
A DOBRE SŁOWO CHLEBEM
BY DZIELIĆ SIĘ NIM WSZĘDZIE

I NIECHAJ MYŚL PRZEWODNIA
ROZŚWIETLA SZLAK NIEZNANY
,,MIEJ SERCE I PATRZ W SERCE,,
MIŁOŚCIĄ OTOCZONY

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 3 stycznia 2015
anonim