Literatura

(NIE) PAMIĘĆ (wiersz)

Karolka

Dziecko kwiat

Zwiędły blask

Wypalony Płomień.

 

( Nie zapomnę.... NIE ZAPOMNĘ!)

 

Dziecko kwiat

Relikt mas.

Schowane w muzeum

Przeszłości dzieje

Kto go zna? Kto zna nas?!


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 stycznia 2015, 07:31
może, jako zaczyn do "piosenki" w klimacie "sex, drugs & rock & roll", to jeszcze,
by uszło... jako "autonomiczny" tekst, to mało odkrywczy ci on, jak pseudotwór
Kombi: "Pokolenie" epatujący wyższością świąt Wielkiej Nocy nad świętami Bożego
Narodzenia, czyli w tej kwestii parę pierdół już napisano i "odśpiewano"

zatem, lepiej począć, coś z siebie na teraz, ale świeżego, niż sięgać po dawno
zużyty dylanowskopodobny kurz
przysłano: 4 stycznia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca