PODPOWIEDZ MI

Sylwia Aszendorf



PODPOWIEDZ MI JAK ŻYĆ
Z DALA OD CHAOSU BRAM
ZANURZYĆ W CISZY FAL
SOBĄ ZAWSZE BYĆ

PODPOWIEDZ MI JAK KOCHAĆ
BY NIE RANIĆ NIKOGO
WIERZYĆ W SIEBIĘ I BOGA
BEZ ZBĘDNEGO PŁAĆ 

PODPOWIEDZ MI CZY WARTO ŻYĆ 
ODERWANA OD REGUŁ ŚWIATA TEGO
NA GRANICY CZASU I PRZESTRZENI
W LAZUROWYM BŁĘKICIE OTCHŁANI

PODPOWIEM CI JAK ŻYĆ
KOCHAJ I ŻYJ
JAK BYŚ JUTRO MIAŁA UMRZEĆ
W PEŁNI SŁOWA TEGO ZNACZENIU

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 5 stycznia 2015
anonim
  • Mithril
    odwalasz dziecinadę z usuwaniem i wklejaniem tekstu bez ocen

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylwia Aszendorf
    DROGI MITHRIL USUWAM TO CO ZBĘDNE ...NIE PATRZĘ NA OCENY...JEŚLI WIDZĘ BŁĄD USUWAM GO...LOGICZNE

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mithril
    akurat z logiką, to mało ma wspólnego - do poprawiania, jest edycja,
    a ty, pod pozorem poprawek usuwasz w nadziei, że pozbędziesz się
    nieeleganckich słupków

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylwia Aszendorf
    NIESTETY JESTEŚ W BŁĘDZIE...MÓJ EDYTOR FUNKZIONUJE JEŚLI CHCESZ USUNĄĆ BŁĄD ZARAZ PO UMIESZCZENIU TEKSTU...PO KILKU DNIACH NIE MOGĘ POPRAWIĆ WIĘC MUSZĘ USUNĄĆ...JEŚLI CHODZI O SŁUPKI TO OSTATNIA RZECZ KTÓRA MNIE INTERESUJE...JAK SIĘ POTOCZNIE MÓWI KAŻDY OCENIA DRUGIEGO WEDŁUG SIEBIE...

    · Zgłoś · 9 lat