OKRYTY SMUTKIEM CAŁY PARYŻ
DZIELI SIĘ NIM TEŻ EUROPA
CHWILA REFLEKSJI OGARNIA ŚWIAT
CZY MOŻNA ZABIĆ W IMIĘ BOGA?
PRZECIEŻ TO ON TEN ŚWIAT NAM STWORZYŁ
BYŚMY MIŁOŚCIĄ PROWADZENI
ŻYLI W POKOJU I NADZIEJI
I JEGO IMIĘ WYCHWALALI
KOCHAJ CZŁOWIEKU
WSZYSTKO CO ŻYJE
BO TY STWORZENIEM JESTEŚ TYLKO
A ON JEDYNYM TWOIM STWÓRCĄ
NAJWYŻSZYM SĘDZIĄ NAD SĘDZIAMI