Metafizycznie

Sylvek Ed Derech

 

Kochać

będę

po brzegi

stóp

cierpliwie

niezłomnie

najcieleśniej

nieuchronnie

przepadłabyś

w kształt fizyczny

metafizyczny

niespodziewanie

obłędem

rozpościerając

ustami

pęto

hojne

ruchem

spoczynkiem

olśniewająco

radośnie

odkryłabyś

myśl

boskiego

objawienia

 

Sylvek Ed Derech

Sylvek Ed Derech
Sylvek Ed Derech
Wiersz · 13 stycznia 2015
anonim
  • Mithril
    "spóp"..........................?

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylvek Ed Derech
    Mithril dziekuję i pozdrawiam!

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Masz swój styl wyliczanki, ja widzę to w inny sposób , ale autor decyduje,pozdr:)

    Kochać będę po brzegi
    stóp cierpliwie niezłomnie
    najcieleśniej nieuchronnie

    przepadłabyś

    w kształt fizyczny metafizyczny
    niespodziewanie

    obłędem rozpościerając
    ustami pęto hojne

    ruchem spoczynkiem
    olśniewająco radośnie
    odkryłabyś myśl

    boskiego objawienia

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylvek Ed Derech
    Margo, dziekuję...tak też jest bardzo fajnie i być może nawet lepiej...kurcze muszę się zastanowić, bo dobrze słuchać rad i się uczyć...bardzo tobie dziękuję...

    · Zgłoś · 9 lat
  • taczka5123042
    niespodziewanie
    obłędem
    rozpościerając
    ustami
    pęto
    ????????????????????????????????????????...

    · Zgłoś · 9 lat