***

Ata

chciałabym za Grochowiakiem

„podpalić fundamenty światów”

tymczasem dochodzę do podobnej puenty

 

lecz nie skarżę się na ból

oznacza ciągłą możliwość dążenia

 

Ata
Ata
Wiersz · 15 stycznia 2015
anonim
  • Mithril
    ...przyjemne mini

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Trafne ujęcie "sensu" egzystencji, podoba mi się....

    · Zgłoś · 9 lat
  • Ata
    dziękuję Wam :)

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Rzadko pasuję mi krótka forma, ale w tym przypadku mnie urzekła.

    · Zgłoś · 9 lat