ZAKOCHAŁAM SIĘ

Sylwia Aszendorf



ZAKOCHAŁAM SIĘ KIEDYŚ NIEPRZYTOMNIE
MŁODA BYŁAM I TAKA ROZEŚMIANA
PATRZYŁEŚ MI W OCZY DOGŁĘBNIE
CZUŁAM SIĘ JAK ZACZAROWANA

TWOJĄ MIŁOŚCIĄ
TWOIM SPOJRZENIEM
TWOIM CZUŁYM PRZYTULENIEM

POŚLUBIŁAM CIĘ Z MIŁOŚCI
I PRZED BOGIEM ŚLUB ZŁOŻYŁAM
TAK JUŻ MIAŁO BYĆ NA ZAWSZE
TY I JA I NASZA MIŁOŚĆ

TWOJA MIŁOŚĆ
TWOJE SPOJRZENIE
TWOJE CZUŁE PRZYTULENIE

LECZ PO CZASIE ZROZUMIAŁAM
I PRZYTOMNOŚĆ ODZYSKAŁAM
ZNIKŁO GDZIEŚ TO ZNIEWOLENIE
KU WOLNOSCI ODLECIAŁAM

MOJEJ WOLNOŚCI
MOJEJ GODNOŚCI
MOJEJ MIŁOŚCI DO SIEBIE

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 16 stycznia 2015
anonim
  • Sylwia Aszendorf
    A KTO POWIEDZIAŁ ŻE HYDRAULIK NIE MOŻE MIEĆ PREDYSPOZYCJI DO TRANSPLANTACJI NERKI...SĄ W TEMACIE ŚCIEKÓW WODNO/MOCZOWYCH

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    co do nudy, to też w niereformowalnym przynudzaniu przodujesz
    - zaś "umiejętność" pseudopisania przekłada się u ciebie na pseudotwórczość
    równie dobrze można kazać hydraulikowi przeprowadzić transplantację nerki...
    efekt będzie identyczny

    "113 tekstów" - 113 gigagniotów

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    BEZ KOMENTARZA...ZNUDZONA JESTEM TWOJĄ KRYTYKĄ...JAKKOLWIEK DZIĘKUJĘ ZA PLASTRON LIDERA...ZAWSZE TO JAKIEŚ WYRÓŻNIENIE...

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...jeżeli ktoś - obecnie - w sieci pisze najgorsze pod e-słońcem dyrdymały,
    kocopoły oraz infantylne pierdoły, to z całą odpowiedzialnością stwierdzam,
    że plastron lidera nieubłaganie dźwiga nick: Sylwia Aszendorf

    · Zgłoś · 9 lat temu