,,MYŚLĘ WIĘC JESTEM,,

Sylwia Aszendorf

MIŁOŚĆ TO JA I TY
MIŁOŚĆ TO MY
NIE PRZED
NIE ZA
LECZ OBOK SIEBIE

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 16 stycznia 2015
anonim