ZANURZYŁAM SIĘ PO SZYJĘ
W MORZU PRZEBACZENIA
MOJE ŁZY ZMIESZAŁAM
Z SOLĄ MORSKIEJ FALI
OCZYŚCIŁAM UMYSŁ
BŁĘKITEM NIEBA
MOJE SERCE WYPEŁNIŁAM
MIŁOŚCIĄ DO CIEBIE
WYRZUCIŁO MNIE MORZE
NA ROZGRZANĄ PLAŻĘ
ABYM Z MUSZLI SWOJEJ
MOGŁA ŚWIAT ZOBACZYĆ
TAK JAK WENUS Z MILO
NARODZIŁAM SIĘ OD NOWA
BYM W MIŁOŚCI I DLA MIŁOŚCI
MOGŁA ZNOWU ŻYĆ
NA ROZGRZANĄ PLAŻĘ
ABYM Z MUSZLI SWOJEJ
MOGŁA WRESZCIE WYJŚĆ"
No masz i wyrzuciło i nic nie uczyniło abyś ciekawiej formułowała swoje myśli.
rewanżyk grafomana