z ostatniej chwili

PewnaNieznajoma

Nie najgorsze jest to

że cie nie ma

gorsze żeś wszystko

ze sobą zabrał

nadzieję

złudzenia 

 

mogłeś tak w prost 

nie mówić

że umarłeś

przecież mam z tobą

wspomnienia

 

i już nie wiem czy żyłam

dla ciebie czy tobie przeciw

wiem ze jest pusto 

bez wroga

kochanka 

 

tylko trochę więcej palę

i wciągam w siebie obłęd

nie wypuszczając 

go z ust

 

 

 

 

PewnaNieznajoma
PewnaNieznajoma
Wiersz · 17 stycznia 2015
anonim