z ostatniej chwili

PewnaNieznajoma

Nie najgorsze jest to

że cię nie ma

gorsze żeś wszystko

ze sobą zabrał

nadzieję

złudzenia 

 

mogłeś tak wprost 

nie mówić

że umarłeś

przecież mam z tobą

wspomnienia

 

i już nie wiem czy żyłam

dla ciebie czy tobie przeciw

wiem ze jest pusto 

bez wroga

kochanka 

 

tylko trochę więcej palę

i wciągam w siebie obłęd

nie wypuszczając 

go z ust

 

 

 

 

PewnaNieznajoma
PewnaNieznajoma
Wiersz · 17 stycznia 2015
anonim
  • Mithril
    ...byki poprawić

    · Zgłoś · 9 lat
  • Ir
    "cie" - literówka, winno być "cię"
    "mogłeś tak w prost " - "wprost", tak się pisze.
    Dość to niezgrabnie, topornie napisane.
    Zobaczę jakie będą kolejne.

    · Zgłoś · 9 lat
  • PewnaNieznajoma
    byki poprawione, tłumaczyć się z nich nie będę, przy przepisywaniu z zeszytu tak mi się zdarza
    dziękuje za opinie :)

    · Zgłoś · 9 lat