mężczyzna z sąsiedniej gałęzi

Ata

 

wzniósł protest

przeciw sobie w miejscu

gdzie tylko klatkom  

zmienia się wystrój

 

pojmował wszystko

tylko nic co ludzkie

 

Ata
Ata
Wiersz · 18 stycznia 2015
anonim