szczęśliwi jak dzieci

abojawiem

rozmawiamy ze sobą

dotykamy się nawet

ale tak naprawdę

to my nie żyjemy

na tym samym świecie

(na tym co wszyscy)

a jeśli nawet żyjemy

to jak sami diabli

szczęśliwi jak dzieci

(w piaskownicy)

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 21 stycznia 2015