Literatura

Moja miła (wiersz)

abojawiem

Moja miła powiedziała mi,

że we własnym mieszkaniu

nie mam miejsca dla siebie,

a mam na książki.

 

A co dopiero żebym miał

miejsce dla niej, bo książki

zajmują mi nawet pół łóżka

i połowę podłogi.


przysłano: 21 stycznia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca