zwykłe i niezwykłe

abojawiem

wygoda i coś jeszcze  

jeżeli to wszystko

to nie wygodnictwo

oddaliło nas od siebie

ale pociąg ku sobie

przynajmniej jak kiedy

jest przemożniejszy

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 21 stycznia 2015