Literatura

Kiedy odkładam (wiersz)

abojawiem

Kiedy odkładam słuchawkę,

to nagle mam ci

tak dużo do powiedzenia.

A kiedy odjechałaś,

to (jak tu nie powiedzieć -

z daleka) jeszcze bardziej

jesteś mi bliska.


przysłano: 21 stycznia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca