Kiedy odkładam

abojawiem

Kiedy odkładam słuchawkę,

to nagle mam ci

tak dużo do powiedzenia.

A kiedy odjechałaś,

to (jak tu nie powiedzieć -

z daleka) jeszcze bardziej

jesteś mi bliska.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 21 stycznia 2015